Gombos tetőcsomagtartó (GMBS-0001)

Kód: GMBS-0001
Akció!

39 900 Ft249 500 Ft

Készleten

Leírás

Újgenerációs Gombos tetőcsomagtartó

Az újgenerációs Gombos tetőcsomagtartó haszongépjárművekhez gyártott, kiváló minőségű és nagy teherbírású magyar gyártású tetőcsomagtartó. Praktikus választás, hiszen a rakomány rögzítéséhez nem kell külön határolót vásárolni, mert a rakomány biztonságosan rögzíthető a patkó alakú felső ívhez.

 

Figyelmeztetés:

A rakományt egyenletesen kell elhelyezni úgy, hogy a súlypontja minél alacsonyabban legyen. Ellenőrizze, hogy a rudak mindig stabilan és biztonságosan rögzítve legyenek. Felszerelt tetőcsomagtartóval tilos az automata autómosó használata. A mosóba való behajtás előtt a rudakat szerelje le. A rakományt biztonságosan kell rögzíteni.

A rakomány súlya nem haladhatja meg a jármű gyártója által megadott maximális tetőterhelhetőséget. A maximális megengedett súlyba bele kell számítani a tetőcsomagtartó súlyát is. A tetőcsomagtartó maximális terhelhetősége 100 kg / híd. A gyártó nem vállal felelősséget a nagy sebesség vagy nem megfelelő vezetési stílus, továbbá a nem megfelelő rakomány vagy tetőcsomagtartó elhelyezése, rögzítése által okozott károkért. A tetőcsomagtartó megfelelő és pontos felszereléséért a felhasználó felel.

További információk

Patkó anyaga

Patkó szín

,

Rúd anyaga

Acél, Alumínium

Rúd szín

, ,

Tetőcsomagtartó márka