Kik vagyunk?

Ismerje meg a Gombos Csomagtartót

A Gombos Csomagtartó Magyarország egyetlen olyan cége, amely közel 40 éve foglalkozik tetőcsomagtartók gyártásával és értékesítésével. Vállalkozásunk 1981 óta töretlenül üzemel, választékunkat pedig a kezdetek óta igyekszünk kifejezetten a hazai piac igényeihez, az itthon elérhető gépjármű típusokhoz igazítani.

A kezdeti néhány darabos árukészlet óta nagy utat tettünk meg: ma már több ezer variációban gyártunk és forgalmazunk csomagtartókat, amelyek a magyar utakon futó autók 99%-ávalkompatibilisek. 

Abban az esetben, ha ajánlataink között nem találná meg az Ön számára megfelelő megoldást, egyedi, személyre szabott kívánságait is boldogan teljesítjük! Hiszen a jelmondatunk: 

„Bővítsük ki autója élmény- vagy munkakapacitását.”

Mivel foglalkozunk?

Cégünk fő profilja a csomagtartók gyártása és értékesítése, arculatunkat azonban az évek során sok más, az országban egyedülálló szolgáltatással bővítettük. Szereléssel, javítással, valamint csomagtartók, túra- és síboxok bérbeadásával is foglalkozunk, hogy 360 fokban lefedjük ügyfeleink igényeit.

Felkészült szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre üzletünkben, ahol kényelmes és kulturált körülmények közt, udvarias, gyors kiszolgálással, akár helyben elvégzik autóján az Ön által megrendelt műveleteket.

Kiknek tudunk segíteni?

Szolgáltatásaink nem csupán magánszemélyek számára elérhetők. A Gombos Csomagtartó cégek,hatóságok és más szervezetek számára is gyors, hatékony, de legfőképp megbízható konstrukciókat kínál. Legyen szó csomagtartóról, egyéb kiegészítőről, vagy profilunkba illő, javítási munkálatokról, ránk (és a számlára) mindig számíthat.

Azt is mondhatnánk, a név kötelez. Az 1981 óta piacon lévő Gombos Csomagtartó brandhez több, a hazai közlekedést biztonságosabbá és hatékonyabbá tevő innováció is fűződik.

Nem csomagtartókat, biztonságos és kényelmes utazásokat szállítunk.

Az ő autóik élménykapacitását már megsokszoroztuk!