Multipa 120 tetőcsomagtartó

Kód: DAARB005120

38 900 Ft

Elfogyott

Leírás

Multipa 120 tetőcsomagtartó

A Multipa 120, Multipa 135 kissebbik testvére, ami tetőkorlátos autókhoz gyártott 120 cm hosszúságú zárható alumínium tetőcsomagtartó. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető.

A tetőcsomagtartót a beállítás után egy csavarral kell megszorítani a csomagban található imbuszkulcs segítségével. A tetőkorláttal való közvetlen érintkezésnél a tetőcsomagtartó gumírozott.

A tetőcsomagtartó összeszerelt állapotban található a csomagban.

A csomag tartalmazza a felszereléshez és a rudazat rögzítéséhez szükséges alkatrészeket, imbuszkulcsot ,2 db rudat és a kulcsokat. A rúd 2 mm vastagságú, többszörösen merevített alumínium cső.

 

Figyelmeztetés:
A távolság a két rúd között legalább 70 cm kell legyen. Ellenőrizze, hogy a felszerelt keresztrudak nem nyúlnak-e túl a jármű körvonalain. A rudakat úgy kell elhelyezni, hogy mindkét oldalon, ugyanolyan mértékben nyúljanak túl a talpakon. A rakományt egyenletesen kell elhelyezni úgy, hogy a súlypontja minél alacsonyabban legyen.

Ellenőrizze, hogy a rudak mindig stabilan és biztonságosan rögzítve legyenek. Felszerelt tetőcsomagtartóval tilos az automata autómosó használata.

A mosóba való behajtás előtt a rudakat szerelje le. A tetőcsomagtartó felszerelése pontosságot és a szerelési, valamint a használati útmutató betartását követeli meg. A rakományt biztonságosan kell rögzíteni, mégpedig nem elasztikus hevederrel.

A rakomány súlya nem haladhatja meg a jármű gyártója által megadott maximális tetőterhelhetőséget. A maximális megengedett súlyba bele kell számítani a tetőcsomagtartó súlyát is. A tetőcsomagtartó rúdpár maximális terhelhetősége 90 kg. A gyártó nem vállal felelősséget a nagy sebesség vagy nem megfelelő vezetési stílus, továbbá a nem megfelelő rakomány vagy tetőcsomagtartó elhelyezése, rögzítése által okozott károkért. A tetőcsomagtartó rúdpár megfelelő és pontos felszereléséért a felhasználó felel.

 

További információk

Tetőcsomagtartó márka

Rúd anyaga

Alumínium

Rúd színe

Ezüst

Rúd hossza

120 cm

Rúd keresztmetszete

48 x 38 mm

T-Profil

20 mm

Rögzítő színe

Fekete

Rögzítő anyaga

Sajtolt acéllemez, rielsan bevonattal, valamint fröccsöntött UV- álló polipropilén műanyag.

Zárható

Igen

Tetőcsomagtartó súlya

3,4 kg

Teherbírása

90 kg

Garancia

2 év