Menabo Brio XL tetőcsomagtartó (000040300000)

Kód: 000040300000

44 900 Ft

Készleten

Leírás

Menabo Brio XL tetőcsomagtartó

A Menabo Brio XL, a Menabo Brio nagyobbik testvére, ami szintén tetőkorlátos autókhoz gyártott 135 cm hosszúságú, zárható, alumínium tetőcsomagtartó. A Menabo Brio XL tetőkorlátra való felszerelése egyszerű és gyors.

Felszerelhető max. 5,8 cm szélességű tetőkorlátra.

A tetőcsomagtartót a beállítás után egy csavarral kell megszorítani a csomagban található imbuszkulcs segítségével. A tetőkorláttal való közvetlen érintkezésnél a tetőcsomagtartó gumírozott. A Menabo Brio XL rögzítője a rudak alján kiképzett horonyba illeszkedik. A tetőcsomagtartó összeszerelt állapotban található a csomagban. A csomag tartalmazza a felszereléshez és a rudazat rögzítéséhez szükséges alkatrészeket, imbuszkulcsot ,2 db rudat és a kulcsokat. A rúd 2 mm vastagságú, többszörösen merevített alumínium cső.

 

Figyelmeztetés:

A távolság a két rúd között legalább 70 cm kell legyen. Ellenőrizze, hogy a felszerelt keresztrudak nem nyúlnak-e túl a jármű körvonalain. A rudakat úgy kell elhelyezni, hogy mindkét oldalon, ugyanolyan mértékben nyúljanak túl a talpakon. A rakományt egyenletesen kell elhelyezni úgy, hogy a súlypontja minél alacsonyabban legyen.

Ellenőrizze, hogy a rudak mindig stabilan és biztonságosan rögzítve legyenek. Felszerelt tetőcsomagtartóval tilos az automata autómosó használata.

A mosóba való behajtás előtt a rudakat szerelje le. A tetőcsomagtartó felszerelése pontosságot és a szerelési, valamint a használati útmutató betartását követeli meg. A rakományt biztonságosan kell rögzíteni, mégpedig nem elasztikus hevederrel.

A rakomány súlya nem haladhatja meg a jármű gyártója által megadott maximális tetőterhelhetőséget. A maximális megengedett súlyba bele kell számítani a tetőcsomagtartó súlyát is. A tetőcsomagtartó rúdpár maximális terhelhetősége 90 kg. A gyártó nem vállal felelősséget a nagy sebesség vagy nem megfelelő vezetési stílus, továbbá a nem megfelelő rakomány vagy tetőcsomagtartó elhelyezése, rögzítése által okozott károkért. A tetőcsomagtartó rúdpár megfelelő és pontos felszereléséért a felhasználó felel.

 

További információk

Tetőcsomagtartó márka