Gyakran ismételt kérdések

Az évek során több tízezer vásárlót szolgáltunk ki, akik a legkülönbözőbb kérdésekkel kerestek fel minket. Most ezekből a gyakran előforduló kérdésekre igyekszünk megnyugtató válaszokkal szolgálni.

Amennyiben további kérdései lennének, akár ezeket a témákat, akár bármely termékünket vagy szolgáltatásunkat illetően, keressen fel minket a „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén.

Igen is, meg nem is. Kínálatunkban szinte minden személyautóra megtalálhatja a megfelelő csomagtartókonstrukciót, azonban akad néhány dolog, amit vásárlás előtt mindenképp érdemes számításba venni. 

Először is fontos, hogy milyen a jármű karosszériájának felépítése. Egy típusból a gyártók 3-, 4-, vagy 5 ajtós verziót, de akár kombit is készíthettek. A kombi autóknál figyelni kell arra, hogy található-e rajtuk hosszanti tetőkorlát, vagy bármilyen gyári rögzítési hely a csomagtartó számára. 

Annak érdekében, hogy biztosan az autójának megfelelő modellt válassza, érdemes azzal a járművel ellátogatnia hozzánk, amelyre szeretné a csomagtartót felszereltetni.

Ez változó és több tényezőtől függ. Személyautók tetején a KRESZ szerint általában 50 kg a megengedett terhelés, de az ideális súlyt több körülmény határozza meg. Az autógyárak típusonként eltérő tetőterhelést javasolnak, ami az esetek többségében megtalálható a jármű felhasználói kézikönyvében. 

Amennyiben Ön nem biztos autója teherbíró képességében, kollégáink ebben is készséggel állnak rendelkezésére.

Többnyire a csomagtartókra is igaz a mondás, hogy „olcsó húsnak híg a leve” – saját gyártásútermékeinket tekintve azonban ez egyáltalán nem igaz.

Cégünk igyekszik támogatni a hazai ipart és ezzel együtt messziről elkerülni a gyenge, rossz minőségű importtermékeket. Saját csomagtartóink tehát árukhoz képest kiváló minőséget képviselnek – büszkék is vagyunk valamennyi típusra. 

A különböző gyártók általában 2, 3, vagy 6 év garanciát biztosítanak termékeikre. Ezzel ellentétben mi nem szoktuk ilyen rövid időben megkötni a garanciaidőt. 

Hogy miért? Használat közben a hibás alkatrész egyből megmutatkozik, ami pedig nemselejtes, azzal egész biztos, hogy hosszú évekig nem lesz semmi problémája. Vállaljuk a felelősséget a munkánkért.

Természetesen. Az üzletünkben kapható importált csomagtartókhoz általában felszerelési útmutató és egyszerű kéziszerszámok is járnak. Ezek segítségével, valamint némi kézügyességgel a feladat könnyedén megoldható. 

Az eladásnál minden fontos részletre felhívjuk vásárlóink figyelmét, így arra is, ha az adott csomagtartó felszerelése esetleg szakember segítségét igényelné.